lördag, februari 24, 2007

Tävlingen avgjord - Horray for Ginger!



Grattis Dragspelarn, du vann biljetten till min konsert i Las Vegas den 17 april!

Juryns motivering:
"Ett mycket bra namn med tanke på färg, form och kultur! Vår nye maskot heter Ginger eftersom dess päls är röd, den dansar gudomligt och för att vi gillar Ginger Rogers här på redaktionen!"

14 kommentarer:

Dragspelarn sa...

Hoppsan, jag vann alltså och ska till Las Vegas och titta på självaste Engelbert Humperdinck! Kära nån, jag som knappt varit utomläns. Jag tackar, bockar, bugar och drar en vals på handklaveret!

Fikatanten sa...

Grattis Dragspelarn, det var ett mycket bra namn, jag gillar ingefärskakor! Jag bjuder på segerfika här på redaktionen imorgon kom förbi då och hämta ut din vinst!

Holly Golightly sa...

Oh, här kommer man hem från en shoppingtur och så visar det sig att jag inte vunnit något! Men grattis till dig du speleman, det var ett bra namnförslag du gav! Vår maskot har ett namn!!!

Groucho sa...

Gratteligrattis du Bälgaman!

Anonym sa...

Grattis!

Maria sa...

Shitmo-frittmo! Den här tävlingen hann jag inte ens vara med i! Hur vore det att skicka ut något slags nyhetsbrev till oss medlemmar!?

Ett lite bittert Grattis till Dragspelarn!!!

Simon Templar sa...

Well, thist one's for you Dragspelarn, Las Vegas får vänta för min del. Cheers!

Lotta sa...

Faan jag hade ju velat ha den där biljetten!!!!

Engelbert Humperdinck sa...

Maria & L8-Lee:
Jo men Ladies!!!
Vill man vinna tävlingar så måste man liksom delta också! Lite ansvar hänger på er... Nu missade ni detta och det är faktiskt inte redaktionens fel, jag jobbar för högtryck och har inte tid att byta blöja på er och torka er runt munnen så fort ni satt i er ett skrovmål...

Skärpning Ladies, skärpning!

Lotta sa...

Kanske ett litet tröstpris eller två vore på sin plats endå... jag menar det känns endå som om det här gick alldeles för fort... eller var det bara för att den där så kallade Ginger växer så sabla snabbt... jag vill ha en CD eller nått ... annars kommer jag att för alltid vara bitter & butter...

Maria sa...

Excuzzze meee Mr Humperdinck! Men jag fixar nog att byta blöja på mig själv om så skulle behövas!

Men jag vill vara med och tävla, annars kommer jag att för alltid vara sur och bitter jag med!!!

Håller med L8-Lee: tävlingen gick väldigt snabbt... onsdag till lördag! Vi som jobbar, hur ska vi hinna med att tävla! Det var ju bara en massa suspekta lösmustascher som lämnade in namnförslag!!!

Nej, jag är väldigt skeptisk må jag säga!

Anonym sa...

Jag är oerhört missnöjd med den namnvalet! Jag tycket fortfarande Christer är det mest passande, med tanke på vems kaninen egentligen är, eller som ni väljer att se det - var!

Anonym sa...

Jag håller med Christer!

Engelbert Humperdinck sa...

Men ger er nu! Tävlingen är över och Ginger har fått sitt namn!